The Maffioso Room

It's been years that you worked for the mafia family and your still on the bottom. You're tired of doing the stupid chores. The most precious treasure of the mafia boss are a number of huge diamonds, which he has hidden in his office. If you can steal and sell them, you are in for a golden future. The boss storms out of the building in an angry mood.....this is your chance.

A unique room

Full with hidden clues and riddles.
It's a real challenge to find your way out
within 60 minutes!

You have 60 minutes!

60 minutes seems like a long time,
but time flies when the tension increases.
You feel that you're running out of time sooner than later.

Solve the puzzle!

You have to be creative, smart and advised.
Only with "out of the box" thinking, you will solve the puzzles.

WE ARE ESCAPE ROOM THE CUBE

Escape Room The Cube in Hellevoetsluis is exciting, unique and fun for everyone.
Unrafel puzzles, open locks and be creative.
Escape room The Cube is a great getaway.

CONTACT

UNIQUE AT
VOORNE-PUTTEN

In the rapidly growing world of escape rooms, escape room The Cube is the go to place for a unique experience.
Combine your trip to escape room The Cube with a dinner or a drink. Ask us for our arrangements. A visit to the beautiful mall The Struytse Hoeck is an absolute must.

contact
Per Group
119
90 minutes
  • 2- 6 persons per room
  • At full occupancy only € 19,80 per person
  • Explanation and guidance during the game
  • Drink and talks afterwards
  • Price includes taxes

RESERVEREN

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is een Escape Room?


Een escape room is het nieuwe uitje dat je met vrienden, collega’s en familie kunt spelen. Wordt 'opgesloten' in een themakamer, waar je 60 minuten hebt om de uitweg te vinden. Dit doe je door op zoek te gaan naar hints, puzzels en raadsels, welke allen opgelost moeten worden. De seconden tikken weg, dus enige haast is geboden. Een escape room is spannend en leuk tegelijk. Dit is een nieuwe ervaring die je moet proberen!

Met hoeveel mensen kunnen we spelen / boeken?


Onze kamer is geschikt voor 2 tot 6 personen. Het maximum heeft te maken met je veiligheid. De ruimte wordt met meerdere personen te vol en daarnaast zijn de puzzels gemaakt op maximaal 6 personen. Wil je met meer dan 6 personen komen spelen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden via 06-41781378 of info@escaperoomthecube.nl. Reserveren van meerdere tijdsloten na elkaar is uiteraard ook mogelijk. Wat is er nou leuker dan een wedstrijd houden van wie er het snelst ontsnapt?

Is dit spel geschikt voor ouderen, zwangere vrouwen of mensen met angsten?


Jazeker! Je wordt continue in de gaten gehouden via camera’s. Van buitenaf kunnen wij de kamers gewoon openen, ook als de stroom mocht uitvallen. Verder is er een noodknop waarbij het spel direct afgelopen is en de deur open gaat. De kamers zijn spannend en vermakelijk, maar niet eng.

Is het ook geschikt voor kinderen?


Kinderen vanaf 8 jaar zijn, onder begeleiding van volwassenen, welkom het spel te spelen. De puzzels zijn van verschillende niveaus, maar kinderen hebben andere inzichten dan volwassenen. Daardoor vult men elkaar aan. Door het geven van extra begeleiding en hints zullen wij ervoor zorgen dat de groep een geweldige ervaring zal hebben.

Kan ik een Escape Room kado geven?


Jazeker! Omdat het spel voor iedereen is, van jong tot oud, is het een ideaal en vooral origineel kado. Je geeft een ervaring die nooit meer vergeten wordt. Wij beschikken over kadobonnen welke af te halen zijn, maar kunnen ook opgestuurd worden. Vraag ons voor de diverse mogelijkheden op 06-41781378 of info@escaperoomthecube.nl

Kan een reservering geannuleerd worden?


Annuleren is kosteloos tot 72 uur voor de afspraak. Bij een annulering binnen 72 uur voor de afspraak, wordt €50 in rekening gebracht. Bij een annulering binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak moeten wij €70 euro in rekening brengen. Bij het niet komen opdagen -zonder annulering- zijn wij genoodzaakt om het volledige bedrag a €119 (per gereserveerde tijdslot) in rekening te brengen.

Na het reserveren van een tijdslot krijg je van ons een bevestiging per e-mail. Het is mogelijk dat deze mail in je SPAM terecht komt. Heb je geen bevestigings-mail ontvangen? Neem dan contact met ons op. We kunnen je reservering ook telefonisch of per e-mail aannemen.

Wat zijn de betaal mogelijkheden?


Betalen is mogelijk op locatie. Pinnen is op dit moment helaas nog niet mogelijk, dus graag contant. Wel hebben wij vlakbij diverse banken met pinautomaat gevestigd zitten. Voor zakelijke klanten is het mogelijk om op rekening te betalen.

Waar kan ik parkeren?


Escape Room The Cube is gevestigd op Winkelcentrum De Struytse Hoeck. Hierdoor is er ruime parkeergelegenheid. Het parkeren is geheel GRATIS, echter direct achter Escape Room The Cube is overdag kort parkeren van toepassing (maximaal 1 uur). Wij adviseren dan ook parkeren bij de Lidl (Struytse Hoeck 61 ) of Albert Heijn (Struytse Hoeck 91). Beiden parkeerplaatsen zijn binnen 5 minuten loopafstand.

Mogen we onder invloed van alcohol of drugs zijn?


Een enkel drankje op kan geen kwaad, echter is het wel zo dat er een hoop gebeurd in de kamer en de volledige focus nodig is. Wij adviseren dan ook om geen alcohol of drugs te nuttigen voor het spelen van de Escape Room. Wanneer er schade gemaakt wordt in de kamer, dient deze vergoed te worden. Mocht een van onze medewerkers van mening zijn dat een of meerdere deelnemers te veel onder invloed is, houden wij het recht om hem of haar (of desnoods de gehele groep) de toegang tot de Escape Room te weigeren. De kosten van de kamer dienen wel voldaan te worden en kunnen niet terug gevraagd worden.

CONTACT

0181-12 34 56
info@escaperoomthecube.nl
Struytse Hoeck 5 Hellevoetsluis