fbpx

DE MAFFIOSO

Al jaren sta je onderaan de ladder van de maffia familie en je bent het zat om alle rot klusjes op te knappen. Het dierbaarste bezit van de Maffia baas is een aantal enorm grote diamanten, welke hij goed verstopt heeft in zijn kantoor. Als je deze kunt stelen en verkopen ben je voorzien van een gouden toekomst. De baas loopt zojuist woedend naar buiten....dit is jouw kans!

TRIPLICATE INSTITUTE

Welkom bij Triplicate Institute; DE psychiatrische inrichting voor veroordeelde criminelen. Het is nog nooit gebeurd, maar nu is er een patiënt vermist. Aan jullie de taak om deze terug te vinden. Pas wel op, je weet nooit wat voor vrolijke gekken er rond lopen.

Unieke avonturen!

Vol met verborgen aanwijzingen en puzzels, het is een echte uitdaging om binnen 60 minuten de uitgang te vinden!

Je hebt 60 minuten!

60 minuten lijkt veel, maar naar mate de seconden wegtikken en de spanning toeneemt, zul je merken dat je snel tijd te kort komt.

Los de puzzels op!

Je zult creatief, slim en doordacht moeten zijn. Alleen met 'out of the box' denken, los je de puzzels op!

VR Escape Room

Dit is onze virtuele escape room met keuze uit 8 verschillende avonturen.
Dompel je zelf onder in een andere wereld met de modernste techniek. Je ziet elkaar in de virtuele wereld terwijl je vrij rond loopt in een fysieke ruimte. Werk samen en los de puzzels op!
Let op: dit gaat om Virtuele Escape Rooms, waarbij je fysiek beweegt en loopt.

Space Station Tiberia

Het ruimtestation Tiberia bevindt zich in een baan rond de aarde. Het moet een meteoriet onderscheppen die op ramkoers is naar onze planeet en over slechts enkele uren de hele aardbol zal doen verdwijnen. Enkele ogenblikken geleden werd het ruimtestation getroffen door een hevige kosmische storm. Het menselijke ras mag niet uitsterven!

House of Manor

De lokale bevolking is er klaar mee. Uit het oude landhuis aan de rand van het dorp zijn continue rare geluiden en gegil te horen. De burgemeester heeft jullie ingehuurd om onderzoek te doen naar de experimenten die Graaf Malum in zijn landhuis uitvoert. Komen jullie nog levend terug?

Depths of Osiris

Duik samen met je team ontdekkingsreizigers diep onder het oppervlak van de zee en ga op zoek naar een oude tempel. Jullie zullen prachtige zeewezens en schatten tegenkomen… en helaas ook een paar minder aangename dingen! Vinden jullie een uitweg terwijl de vreedzame wereld in de zee zich tegen jullie begint te keren?

Pirates Plaque

De bemanning van jullie schip is vervloekt tot vissenmensen. De enige manier om de vloek te verbreken is het eten van het hart van de kraken. Helaas schijnt de kraken uitgestorven te zijn. Volgens de legende is een kraken op te roepen door het bespelen van een speciale fluit die verstopt zit in een tempel op een onbewoond eiland.

Dragon Tower

Een snode alchemist en een hongerige draak. Dat klinkt niet als een goede plaats voor een paar onfortuinlijke reizigers! Jullie worden beschuldigd van een misdaad die jullie niet hebben gepleegd en jullie worden opgesloten. Vind een manier om te ontsnappen voordat jullie in vlammen opgaan.

Ninja Trials
Vanavond is het zover. Jullie worden opgeleid tot echte Ninja's. Maar het zal niet makkelijk zijn. De sensei heeft jullie drie verschillende zware taken gegeven om te voltooien. Je wordt getest in vechten, sluipen en inzet.
Enkel wanneer jullie uitblinken in alledrie de testen, zullen jullie je mogen bewijzen tegenover de Sensei!
Time Travel Paradox

Het is jullie gelukt: Een werkende tijdreismachine!
Helaas besluit jullie collega jullie te verraden en wil machine te verkopen aan de onderwereld. Om geen getuigen te hebben stuurt hij jullie terug naar de Prehistorie. Kun jij terug door de tijd reizen en je collega stoppen?


Runaway Train

De slechte uitvinder Dr. Steam is zojuist ontsnapt uit de gevangenis en om wraak te nemen op jullie, de sheriffs van de stad, heeft hij een trein vol bepakt met explosieven de stad in gestuurd. Aan jullie de taak om deze trein tegen te houden en het dorp te beschermen. Zijn jullie de titel Sheriff waardig?

VR Shooter

Naast de escape rooms die wij bieden, hebben we nu ook diverse VR shooters. Overleef jij de zombie aanvallen? Ga de strijd aan met trollen met je pijl en boog of strijd tegen elkaar in Cops Vs Robbers. Net als bij onze Virtual Reality escape rooms ben je hier vrij om rond te lopen. Zie je teamgenoten, communiceer met je teamgenoten en ga voor de overwinning!! In 30 minuten speel je 2 games naar keuze.

Dead Ahead

Een dodelijk virus gaat rond. Mensen veranderen in zombies. Jullie zijn gestrand en worden van alle kanten aangevallen. Kan jullie team zich staande houden en de zombies uitschakelen?

Arrowsong

De levensboom wordt aangevallen door honderden trollen. Pak jullie pijl en boog en ga de strijd aan!
Kunnen jullie de elfjes helpen om de wereld te redden?

Cops Vs Robbers

Houd de overvallers tegen voor de heist is gedaan. Wiens kant kies jij? De wet of de bandiet?

WIJ ZIJN ESCAPE ROOM THE CUBE


Escape Room The Cube in Hellevoetsluis is spannend, uniek en leuk voor iedereen. Ontrafel puzzels, open sloten en wees creatief. Escape Room The Cube is een geweldig uitje, waar je nog lang over zult napraten!

UNIEK OP
VOORNE-PUTTEN

In de snel groeiende wereld van Escape Rooms, is Escape Room The Cube HET uitje op het eiland Voorne-Putten.

Combineer Escape Room The Cube met een diner of een drankje. Vraag hiervoor naar onze arrangementen. Ook is een bezoek aan het mooie Winkelcentrum De Struytse Hoeck een absolute aanrader.

vraag naar onze arrangementen

PUZZELKUBUS

Sinds de lockdowns verkopen wij de Puzzelkubussen. 60 tot 90 minuten puzzelen om de kubus open te krijgen. Let op: kracht is niet nodig. Na het oplossen, kun je de kubus gemakkelijk weer in elkaar zetten om je vrienden uit te dagen! Inmiddels hebben we drie verschillende edities!

Bestel Hier
Maffioso Kamer
129,-
ongeveer 90 minuten
 • 2-6 personen per kamer
 • (vraag ons de mogelijkheden voor meer spelers)
 • Ontvangst en uitleg
 • Begeleiding tijdens het spel (60 minuten)
 • Gelegenheid om bij te komen en na te praten
 • Prijs is inclusief BTW
Triplicate Institute
149,-
Ongeveer 90 minuten
 • 2-6 personen per kamer
 • (vraag ons de mogelijkheden voor meer spelers)
 • Ontvangst en uitleg
 • Begeleiding tijdens het spel (60 minuten)
 • Gelegenheid om bij te komen en na te praten
 • Prijs is inclusief BTW
VR Escape Room
99,-
Ongeveer 90 minuten
 • 2-4 personen per kamer
 • (vraag ons de mogelijkheden voor meer spelers)
 • Ontvangst en uitleg
 • Begeleiding tijdens het spel
 • Gelegenheid om bij te komen en na te praten
 • Prijs is inclusief BTW

RESERVEREN

Last minute reserveren? Of heb je vragen, bel 06-41781378!

ARRANGEMENTEN

Op zoek naar een aanvulling op de Escape Room? Wij kunnen elke aanvraag aan. Door samenwerking met meerdere partijen in de nabije omgeving kunnen wij jullie ochtend, middag, avond of gehele dag organiseren.

Ook met bedrijfsuitjes hebben wij ruim ervaring. Van uitsluitend de Escape Room beleving tot compleet bedrijfsfeest kunnen wij in samenwerking met onze partners voor u organiseren. Uiteraard kunnen bedrijven op rekening betalen.

Onderstaande aanvullingen zijn bijvoorbeeld mogelijk:
-Diner bij Argentijns Restaurant La Cabana
-Lunch
-Bittergarnituur
-Rondleiding in Nationaal Brandweermuseum
-Rondleiding in Droogdok Jan Blanken
-en meer...

Geef jou wensen en het verwachte aantal deelnemers aan ons door en wij maken vrijblijvend een offerte.

VEELGESTELDE VRAGEN

ERVARINGEN

CONTACT

+31641781378
info@escaperoomthecube.nl
Struytse Hoeck 5, Hellevoetsluis